Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang 

Met ingang van het nieuwe schooljaar (2023-2024) gaat Dribbel een BSO starten bij ons in het gebouw, BSO De Lange Tak. Dribbel is een kleinschalige organisatie uit Hoogland bestaande uit een kinderdagverblijf en twee BSO-locaties met een peuteropvang. We kijken uit naar deze samenwerking en zijn samen met Dribbel aan het kijken hoe we deze samenwerking verder zullen vormgeven. Mocht u al meer willen weten over Dribbel kijk dan op www.dribbel.info.

Dit schooljaar verzorgt Ska de buitenschoolse opvang bij ons in het gebouw. Na schooltijd is het tijd om even te ontspannen, wat te drinken, je verhaal kwijt te kunnen en dan... lekker spelen! Verkleden als piraat, ridder of prinses. Het mooiste vliegtuig bouwen van lego of hout, samen een modeshow organiseren. Dollen met vrienden, buiten een hut bouwen, met z'n allen voetballen. Of gewoon rustig een boek lezen of een spelletje doen, want dat kan natuurlijk ook.

Naast de ruimte om lekker hun gang te gaan, bieden we de kinderen een uitdagend en afwisselend programma met activiteiten, workshops, clinics en uitstapjes op het gebied van sport & spel, cultuur, creativiteit en natuur & techniek. Iedere pedagogisch werker heeft zo z'n eigen talent of specialisme, en wij werken vaak samen met andere partijen. De kinderen kiezen zelf aan welke activiteiten zij meedoen.

Kijk voor meer informatie over buitenschoolse opvang door Ska Kinderopvang op www.ska.nl.