Aanmelden

Aanmelden

Bent u nieuwsgierig naar onze school en ons onderwijs?
Wij nodigen u van harte uit om een afspraak te maken voor een oriëntatiegesprek. Dit doen wij graag onder lestijd, zodat u onze school in bedrijf ziet. Wij vertellen aan u over ons onderwijs en maken een ronde door de school. Zo kunt u ervaren hoe het er bij ons op De Langenoord aan toe gaat. Voor een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Kijkt u ook eens op Scholen op de kaart. Op deze site vindt u belangrijke informatie over basisscholen bij u in de buurt. U leest wat een school doet voor goed onderwijs en u kunt heel makkelijk een aantal scholen met elkaar vergelijken. Een handige instrument voor als u een school moet kiezen voor uw zoon of dochter. Scholen presenteren zichzelf door toelichtingen te schrijven bij betrouwbare gegevens afkomstig van erkende partijen als DUO en de Inspectie van het Onderwijs.

Aanmelden 4 jarigen
U kunt uw kind bij ons aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen en naar ons op te sturen of te emailen. Het aanmeldformulier vindt u bij Downloads. Zodra dit formulier in ons bezit is, ontvangt u een ontvangstbevestiging via email. Drie maanden voordat uw kind vier jaar wordt, ontvangt u een uitnodiging voor een intakegesprek en kijken we samen naar wat uw kind nodig heeft om bij ons goed te kunnen starten. Kinderen die vier weken voor aanvang van de zomervakantie 4 jaar worden, starten na de zomervakantie.

Aanmelden zij-instromer
Nadat u een oriëntatiegesprek heeft gehad, kunt u uw intentie om over te stappen aangeven bij de teamleider of schoolleider. Wij zullen dan contact opnemen met de huidige school van uw kind. Vervolgens wordt er gekeken of wij kunnen voldoen aan de onderwijs- en ondersteuningsbehoeften van uw kind en over kunnen gaan tot aanname. Samen met de intern begeleider kijken we in welke groep uw kind het beste geplaatst kan worden.

Kijkt u ook eens op Scholen op de kaart. Op deze site vindt u belangrijke informatie over basisscholen bij u in de buurt. U leest wat een school doet voor goed onderwijs en u kunt heel makkelijk een aantal scholen met elkaar vergelijken. Een handige instrument voor als u een school moet kiezen voor uw zoon of dochter. Op Scholen op de kaart presenteren scholen zichzelf. Dit doen ze door toelichtingen te schrijven bij betrouwbare gegevens afkomstig van erkende partijen als DUO en de Inspectie van het Onderwijs, en door zelf informatie toe te voegen.

Voor leerjaar 5, 6, 7 en 8 hanteren wij een wachtlijst in het schooljaar 2018-2019.